Ablakcsere, ablak beépítés

Árnyékolástechnika

Ablakok beépítése, cseréje során árnyékolástechnikai termékeket is beépítünk, kívánsága szerint.

külső tokos redőny

Redőny


Utólagosan szerelhető külső tokos redőny műanyag vagy alumínium


Az ablak elé szerelt külső tokos redőny megakadályozza a hőhíd létrejöttét, ezáltal a lakásban télen energiát takarít meg, nyáron pedig kizárja a meleget, ritkára hagyva biztosítja a lakás biztonságos szellőzését.
Az alumínium redőnyök készülhetnek motoros meghajtással is (helyi kapcsolóval vagy távirányítással), több mint 200 színben rendelhetők, ezáltal bármilyen környezetbe beilleszthetők, mobil rovarhálóval kombinálhatóak.

rejtett tokos redőny
Rejtett tokos redőny fa, műanyag vagy alumínium
 

Régi épületeknél a beépített redőnyszekrényekben meglévő, tönkrement faredőnyök cserélhetők új fára, műanyagra, alumíniumra.

Új építésű épületeknél az ablakokkal egybeépített redőnyszekrényeket javasoljuk (igény szerint fa, műanyag, vagy alumínium leereszkedő lécekkel).

reluxa

Reluxa

 

Belső árnyékolóként lett közismert.
Ma már a reluxa lamellák alumíniumból készülnek, rengeteg színben, 35-, 25-, és 15 mm-es szélességben.

Az új thermoüvegezésű nyílászáróknál a reluxa szerelése az ablak szoba felőli síkjára történik alul feszítve; így az ablak nyitásakor nem lebeg, az ablak buktatásakor pedig párhuzamosan követi a szárny síkját.
Tessauer, lakótelepi ablakoknál a reluxa szerelése a két üveg közé történik.

szalagfüggöny

SzalagfüggönyLamellás szalagfüggöny

- minden méretben
- többféle textíliából
- sok színben
- egyenes, ferde, íves karnis-rendszerrel
Napellenző

Napellenzők


A napellenzők vízlepergető, színhű német Sattler-ponyvával, alumínium-öntvény könyökkarokkal és tartószerkezettel, rengeteg színben készülnek családi és társasházakra.
Használja ki erkélyét, teraszát!

Üzletek elé, bejáratok fölé, eső és napsütés ellen. Feliratozással reklámhordozóként is!
Napellenzők készülhetnek motoros meghajtással is.
rovarháló

Rovarháló

  Rovarhálóink különféle kivitelben készülnek, igény szerint. A termék nagyon hosszú élettartamú, praktikus megoldásokat kínál, köszönhetően az alumínium szerkezetnek, valamint az üvegszállal erősített textíliának.
A rovarháló anyagának szürke tónusa pár méterről alig észrevehető, a természet színeit torzítás mentesen engedi át. Az alumínium szerkezeteket igény szerinti színekben készítjük.

Igényének megfelelően kérjen árajánlatot »