Reluxa

Belső árnyékolóként lett közismert.

Ma már a reluxa lamellák alumíniumból készülnek, rengeteg színben, 35-, 25-, és 15 mm-es szélességben.

Az új thermo üvegezésű nyílászáróknál a reluxa szerelése az ablak szoba felőli síkjára történik alul feszítve; így az ablak nyitásakor nem lebeg, az ablak buktatásakor pedig párhuzamosan követi a szárny síkját.

Tessauer, lakótelepi ablakoknál a reluxa szerelése a két üveg közé történik.

A reluxa telepítése - Miért minket válasszon?

Ha Ön is szeretné otthona kényelmét és stílusát fokozni, a reluxa telepítése kitűnő választás lehet. Azonban ahhoz, hogy valóban megbízható és magas minőségű reluxákat kapjon, szakértő segítségre van szüksége. Nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő reluxákat az otthonához, és azokat a legjobb minőségben és gondosan telepítjük.

A reluxák többféle anyagból és színben kaphatók, így mindig megtalálja az otthonához leginkább illő darabot. Emellett a reluxák számos előnnyel rendelkeznek, például csökkentik a hőséget és a napfényt, segítenek az energiahatékonyság növelésében, valamint védelmet nyújtanak a külső szemek elől. A reluxák egyszerűen kezelhetők, így könnyen szabályozhatja az otthona belső világítását és árnyékolását.

Minket választva garantáltan olyan reluxákat kap, amelyek tartósak és hosszú távra szólnak. Tapasztalt szakembereink segítségével megtervezzük és telepítjük a reluxákat, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az Ön otthonához és igényeihez.

Ne habozzon tovább, és válassza a minőséget és a szakértelmet! Ha bármilyen kérdése van a reluxák telepítésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek.

Árajánlatkérés Ízelítő árainkból